Van Het Hoffstraat 5, Dordrecht
Mon-Fri 08:00 AM - 05:00 PM
Van Het Hoffstraat 5, Dordrecht
Mon-Fri 08:00 AM - 05:00 PM

  Wat is Probiotica?

  Paginaweergave:   502
  KNOL SHIELD

  MEEST GESTELDE VRAGEN: schoonmaken met bacteriën

  Om te beginnen wat probiotica is zullen we eerst de belangrijkste vraag moeten beantwoorden.

  Wat is hygiënisch schoonmaken?
  Hygiëne is een verzamelnaam voor alle handelingen die ervoor zorgen dat je zo min mogelijk in aanraking komt met ziekteverwekkers. Dit kan door de handen te wassen, te douchen, het schoonhouden van de keuken, het bewaren van etenswaren in de koelkast, het desinfecteren van voorwerpen of oppervlakken, maar ook het zuiveren van rioolwater.

  In vuil en stof kunnen ziekteverwekkers zitten, zoals bacteriën en virussen. Door schoon te maken, haal je ook deze ziekteverwekkers weg. Hierdoor maak je de kans op ziekte kleiner.
  WAT IS PROBIOTICA?
  Probiotica staat al bekend voor “Goede” bacteriën de oppervlakte de “slechte” organismen te bestrijden die ziekten kunnen veroorzaken. (Bacteriën die een positieve samenwerking hebben met het micro-bioom dat voorkomt op de huid van de mens en ook bij dieren).
  WAT IS PREBIOTICA?
  ‘Pre’ staat juist voor iets bijdragen. Prebiotica is als het ware de voeding van de bacteriën, zoals probiotica
  VOORDELEN VAN PROBIOTISCH REINIGEN?
  - Probiotica breken organisch vuil af
  - Probiotica zorgen voor een gezonde microflora
  - Probiotische schoonmaakmiddelen maken zeer grondig schoon
  - Probiotische schoonmaakmiddelen laten nuttige bacteriën achter zodat hun effect niet ophoudt na één schoonmaakbeurt. Ze maken dus langdurig schoon.
  Wat is een bacteriële of microbiologische reiniger?
  Een bacteriële of ook wel microbiologische reiniger genoemd, zoals probiotica. Bacteriële reinigers is een reinigingsproduct dat met behulp van bacteriën, al dan niet met daaraan toegevoegd enzymen en/of andere ingrediënten, kan reinigen, geuren verdrijven en/of een gootsteen ontstoppen.
  Wat zijn de beperkingen van bacteriële reinigers?
  Bacteriën kunnen alleen vuil dat door enzymen kan worden afgebroken aanpakken. Anorganische vervuiling kan door bacteriën niet worden verwijderd. Dit betekent dat de veroorzaker van urine geur goed kan worden afgebroken maar kalkresten bijvoorbeeld niet. De formulering van de reiniger met bacteriën moet zodanig zijn dat de beestjes erin kunnen overleven. Daarnaast dienen de gebruiksomstandigheden zodanig te zijn de bacteriesporen zich kunnen vermenigvuldigen. Tijdens het vermenigvuldigen wordt het aanwezige organische vuil afgebroken (=’opgegeten’). Niet alleen de aanwezigheid van organisch vuil (=voeding) maar ook water, de juiste pH, de goed temperatuurbereik en voldoende tijd om te groeien zijn belangrijk voor een effectieve reiniging. Het moge duidelijk zijn dat je bacterie reinigers nooit kunt gebruiken in combinatie met desinfectiemiddelen (bijvoorbeeld chloor) immers die zouden de goede bacteriën afbreken.

  KNOL® PROBIOTIC is op dit moment één van de beste reinigings- en vernevelprogramma’s van dit moment. Door middel van synbiotica en andere 100% natuurlijke ingrediënten ben je in staat om een veilig microbioom op te zetten. Met behulp van een beschermende beschermende probiotica blijft je lucht en huid volledig zuiver.

   

  Met KNOL® PROBIOTIC ben je in staat:
  • Om jouw omgeving te zuiveren
  • Om besmettingen te verminderen
  • Om infecties te voorkomen
  • Om persoonlijk contact te verbeteren

  Schadelijke bacteriën, virussen en allergenen zijn overal om ons heen te vinden. Wat kan je doen om te gewoon te kunnen werken, ondanks al deze slechte stoffen? Met KNOL® PROBIOTIC ben je in staat om altijd weer te zorgen voor de beste persoonlijke hygiëne. Ook jij kan met KNOL® PROBIOTIC zo gezond mogelijk de dag doorkomen!

  VOORDELEN

  Zuiveren van je omgeving 

  Kies je voor KNOL® PROBIOTIC bij jou in het pand dan zorg je ervoor dat alle oppervlaktes zo schoon mogelijk blijven en dat de aanwezigheid van ziekteverwekkers wordt verminderd. Met de probiotica in de KNOL® PROBIOTIC -technologie zorg je ervoor dat vervuiling verminderd wordt. Dit wordt gedaan door effectieve enzymen te produceren die zich op de ziekteverwekkers storten. Door het continue reinigende effect van KNOL® PROBIOTIC zorg je keer op keer voor een veilige microbioom bij jou op het werk of in huis.

  Vermindering van besmetting

  Kies je voor KNOL® PROBIOTIC dan kies je voor veilig. Alle synbiotica die via de mond en neus ingeademd worden zorgen voor een volkomen natuurlijk microbioom. Dit maakt het mogelijk om virusdeeltjes buiten het lichaam te houden en zo het risico op infecties aanzienlijk te beperken. Werk je in een pang met HVAC-units dan is de kans op luchtweginfecties aanzienlijk groter door alle slechte stoffen. Met KNOL® PROBIOTIC kan je de bestaande installaties echter zo veilig mogelijk maken.

  Minder snel virale infecties

  Wat KNOL® PROBIOTIC bijzonder maakt is het feit dat het is voorzien van probiotische bacteriën. Deze zijn aangetoond in staat om virussen af te breken en op deze manier virale infecties zo goed mogelijk te voorkomen. Met behulp van KNOL® PROBIOTIC is het dan ook mogelijk om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Raak je om een of andere reden alsnog besmet dan zal je dankzij de probiotica aanzienlijk minder symptomen krijgen dan normaal.

  Veilig persoonlijk contact

  Daar komt bij dat KNOL® PROBIOTIC ook nog eens is voorzien van stoffen die zijn voor de huid. Door de creatie van een microbioom op de huid ben je op een natuurlijke wijze beschermd tegen ziekteverwekkers. De volledige dekking op de huid brengt met zich mee dat goede organismenin staat zijn om sneller te groeien om de virussen tegen te houden. Ook heeft het een ontstekingsremmend effect waardoor het de onderliggende huid kan herstellen bij irritaties of ontstekingen.

  Schoonmaak producten zonder schadelijke stoffen

  Een product dat geen gebruik maakt van chemie of andere schadelijke stoffen, maar wel schoonmaakt door middel van bacteriën en met 100% natuurlijke ingrediënten.

  De werking van het product is gebaseerd op de combinatie van actieve stoffen die zich bevinden op oppervlakte en Probiotica die lange tijd (door Prebiotica) enzymen produceren, deze enzymen breken organisch vuil af waardoor het vuil los gemaakt wordt van het oppervlakte, hierdoor is het makkelijk te verwijderen met een microvezel doek, door middel van afspuiten en/of een waterzuiger.

  Daarnaast heeft de bacteriologische reiniger een langdurige schoonmaak en zal daarom bij het wegspoelen in plaats van vervuilen juist een positief effect hebben op onze omgeving.

  Synbiotica

  Synbiotica is een gepatenteerde technologie van Chrisal, waarbij biologie en techniek worden verbonden, het nuttigste van de natuur en het nieuwste in de wetenschap. Synbiotica is unieke combinatie van prebiotica en probiotica die voor een natuurlijk, veilig en gezond microbioom zorgen.

  Probiotica

  Dit zijn goede bacteriën die een gunstig effect hebben op de gezondheid van mens en dier. Deze natuurlijke organismen komen overal in de natuur voor; ook in en op ons lichaam. Via Synbio worden deze probiotica versterkt in onze omgeving en op ons lichaam. Dit zorgt voor een goede microflora die onze gezondheid helpt beschermen.

  Prebiotica

  Goede korte keten suikers die vooral gebruikt worden door goede bacteriën, waaronder de probiotica in de Synbio producten. Deze goede suikers stimuleren de ontwikkeling van een stabiel, divers en vooral gezond microbioom op ons lichaam en onze directe omgeving

  News & Events
  Latest Blog Posts
  Auto Airco Reinigen met Probiotica

  Met de Knol Airco Auto Reiniger kun je allergene stoffen reduceren...

  READ MORE
  Veilig schoonmaken voor uw huisdieren

  Nu heeft het gebruik van probiotica een andere opwindende nieuwe...

  READ MORE
  Schoonmaken met Probiotica - Dierenverblijf

  Probiotica & hygiene worden in de landbouw steeds populairder, omdat...

  READ MORE
  nl_NL
  nl_NL