Paginaweergave:   868
Over Ons: Bio Cleaning Solutions

Als onderdeel van Knol Cleaning Solutions

In 2023 is de productlijn van Knol Shield omgezet naar Knol Probiotic en maakt het nu onderdeel uit van Knol Cleaning Solutions BV.

Knol Probiotic is gecreëerd uit de passie om bij te dragen aan een duurzame en gezonde manier van schoonmaak. Het is een onderdeel van Knol Cleaning Solutions BV. Met ons product, Knol Shield, zorgen wij voor een effectieve en veilige schoonmaakmethode.

In 1969 heeft Knol Cleaning Solutions zijn deuren geopend in Dordrecht. De heer Knol Senior is de stichter van dit bedrijf, die toen nog bekend stond als Knol Stofzuigerhuis. Sindsdien hebben we ons bedrijf verder uitgebouwd met het leveren en service van hoogwaardige reinigingsmachines.

Door de jaren heen is Knol Cleaning Solutions geleidelijk aan steeds meer gaan focussen op reinigingssystemen en duurzaam schoonmaken.
Over Ons: KNOL PROBIOTIC

Reinigingssystemen en duurzaam schoonmaken.

Reinigingstechnologieën op maat!

Knol Cleaning Solutions heeft een uitgebreid assortiment topkwaliteit machines ontworpen voor verschillende markten. Met onze productiefaciliteit voor stoomunits en reinigingsmachines kunnen we maatwerk leveren voor speciale projecten. We zijn nog lang niet klaar met groeien en blijven elk jaar verder innoveren.

Knol is al meer dan 50 jaar toegewijd aan het verbeteren van mensvriendelijke en milieubewuste schoonmaaktechnologieën, zowel voor consumenten als voor professionele gebruikers.

Met Knol Probiotic als onderdeel van onze Bio Cleaning Solutions brengt Knol deze producten op de markt en advies dat bijdraagt aan een natuurlijke, gezonde en schone omgeving.
KNOL PROBIOTIC PRODUCTEN

BIO CLEANING SOLUTIONS MET PROBIOTICA

Uw bedrijf schoonhouden zonder chemicaliën? Dat kan met KNOL® PROBIOTIC. Deze technologievormt een gezond microbioom op alle oppervlakken en minimaliseert zo het risico op ziekteverwekkers. De probiotica analyseren de vervuiling en produceren effectieve enzymen om dit te verwijderen. KNOL® PROBIOTIC biedt daarmee continue reiniging, actieve geurcontrole en een veilig microbioom..

100K+
Cleans
100%
Satisfaction
Important Information

Hoe werkt Knol PROBIOTIC?

Eco and Human-Friendly products.

Hoe werkt Knol Probiotic?
SYNBIOTICA is een gepatenteerde technologie, combineert biologie en techniek. In tegenstelling tot chemische producten die het afweersysteem ondermijnen, versterkt onze bacteriologische reiniger het natuurlijke systeem. Door ons product te gebruiken, stimuleert u deze microbiële variëteit om ziekteverwekkers tegen te houden en te bestrijden. U bent zo in staat om het beste uit de natuur en de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen te combineren voor een verbeterd immuunsysteem en gezondheid.

Bovendien is onze bacteriologische reiniger gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, neutraal wat betreft PH en duurzaam. Met 1 liter geconcentreerd product kun je maar liefst 200 liter schoonmaakmiddel maken!

De Synbiotica bio-technoglogie maakt gebruik van een unieke samenstelling van Probiotica en Prebiotica, waardoor Knol Probiotic een 100% natuurlijk product is dat veilig voor mensen en het milieu is.
Hoe werkt Knol Probiotic?

Bacteriologische reiniging

Knol Probiotic kiest voor Synbiotica voor een bio cleaning solution, door de combinatie van Probiotica en Prebiotica maakt Knol Probiotic gebruik van een 100% natuurlijk product en daarom ook niet schadelijk voor mens en/of milieu.
Synbiotica

Synbiotica is een gepatenteerde samenstelling die de kracht van biologie en technologie combineert. Met deze innovatieve oplossing kan je het beste uit de natuur en de meest geavanceerde wetenschap gebruiken.

Synbiotica is een speciale samenstelling van prebiotica en probiotica die samen voor een gezond, veilig en natuurlijk microbioom zorgen.

Probiotica

Deze goede bacteriën zijn een onmisbaar onderdeel van ons leven. Ze kunnen in verschillende delen van de natuur worden gevonden en hebben een aantal positieve effecten op onze gezondheid. Ze bevinden zich bijvoorbeeld in en op ons lichaam.

Synbio versterkt de probiotica in onze omgeving en op ons lichaam. Hierdoor creëren we een gezonde microflora die ons lichaam beschermt. Het bevat ook korte keten suikers, waarvan bekend is dat ze goed worden gebruikt door probiotica in de Synbio-producten.

Prebiotica

Goede korte keten suikers die vooral gebruikt worden door goede bacteriën, waaronder de probiotica in de Synbio producten.

Deze goede suikers stimuleren de ontwikkeling van een stabiel, divers en vooral gezond microbioom op ons lichaam en onze directe omgeving

Chemie is verleden tijd!
Oplossing
voor optimale infectiecontrole & reiniging

Door een onevenredig gebruik van chemische producten voor dagelijks onderhoud, zijn we tegenwoordig in een wereld waarin schadelijke stoffen de natuur in gevaar brengen en de middelen niet meer hun taak behoren. Bovendien hebben overmatig gebruik van reinigings- en desinfectiemiddelen geleid tot resistentie tegen verschillende chemicaliën bij pathogene bacteriën.

MEER OVER PROBIOTICA
Schimmel
allergie
Virus
& Bacteriën
Geuren
Chemicaliën
Allergische
klachten

Hoe overkomen we besmettingen?

Product Overzicht

Tips & Advies over Probiotica

Auto Airco Reinigen met Probiotica

Auto Airco Reiniger met Probiotica

Met de Knol Airco Auto Reiniger kun je allergene stoffen reduceren zonder dat je gevaarlijke biociden toevoegt. Dankzij 100% natuurlijke probiotica is het veilig en gezond voor iedereen. Zo kan je op eenvoudige wijze de luchtkwaliteit verbeteren.

Lees verder »
Veilig schoonmaken voor uw huisdieren

Een schoon huis & veilige omgeving voor uw huisdieren

Nu heeft het gebruik van probiotica een andere opwindende nieuwe grens bereikt: probiotische reiniging. Een schoonhuis en een veilige omgeving voor uw kinderen en huisieren. Waar moet je opletten en lees hier de gevaren van het schoonmaken met agressieve chemicaliën en gifstoffen. Lees meer over Huishoudelijke reinigingsmiddelen versus probiotische reinigingsmiddelen.

Lees verder »