5 minuten en u heeft uw airco auto gereinigd

Geniet weer van een frisse, schone auto met de nieuwe probiotische airco reiniger. Airco’s zorgen ervoor dat je altijd de juiste temperatuur in je auto hebt, maar door condens en luchtvervuiling kunnen ze snel vies worden. Deze vuiligheid geeft vaak aanleiding tot geurvorming, allergische reacties of zelfs hoofdpijn en verkoudheden. Met onze probiotische airco reiniger kan je dit voorkomen!

Voorkom vervuiling van uw auto’s airco met het eerste en enige probiotische reinigingsmiddel. Het is efficiënt, veilig en duurzaam, dus reinig je airco een aantal keer per jaar. Geniet van schone lucht in de auto door de airco zo schoon mogelijk te houden!

 

Voordelen met Knol Airco Auto reiniger

Knol airco auto reiniger biedt tal van voordelen voor je auto airco. Het is de eerste en enige probiotische airco reiniger waar je gebruik van kunt maken. Gebruik ervan is erg eenvoudig, maar heeft toch een microscopisch diepe aircoreiniging met probiotica. Daarnaast werkt het efficiënt en duurzaam. En last but not least: het is veilig voor mens, dier én natuur!

Gebruiksaanwijzing Knol Airco Auto Reiniger

Volg deze stappen om je airco auto reiniger van Knol te gebruiken:
De bus goed schudden. Plaats de spuitbus centraal in het interieur. Zet de airco zo ver mogelijk open met interne circulatie. Druk op de knop van de spuitbus en sluit alle ramen en deuren. Laat de gehele inhoud van de bus eruit gespoten worden. De probiotica zal door het gehele aircosysteem worden verspreid. Wacht nog 5 minuten na het leegmaken van de bus om optimale circulatie te garanderen.

Airco Auto Reiniger
Probiotica Auto Reiniger

De actieve organische verbindingen, die slechte geuren veroorzaken, worden door de probiotica in de Knol Airco Auto Reiniger aangepakt. Bovendien houden ze het aircosysteem schoon en fris. Vreemde allergenen kunnen via de buitenlucht in het systeem en het interieur van de auto terechtkomen. Met behulp van de Knol Airco Auto Reiniger kunnen die allergenen echter worden gereduceerd zonder dat er gevaarlijke biociden worden toegevoegd – allemaal dankzij 100% natuurlijke probiotica die voor meer veiligheid en gezondheid zorgen.