Is het mogelijk om een ​​schoon en gezond huis te hebben? Ja, en we zullen u laten zien hoe eenvoudig het is.

Als je je huis wilt schoonmaken zonder te worden blootgesteld aan agressieve chemicaliën, kun je natuurlijke middelen gebruiken zoals azijn, frisdrank, citroen enzovoort. Het is een vrij populaire ecologische optie; uw huis zal echter niet zo schoon zijn als u zou willen.

 

Milieuvriendelijke Oplossing

Een andere oplossing is om je huis schoon te maken met natuurlijke, milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Het probleem is dat de meeste natuurlijke reinigingsmiddelen niet zo effectief zijn als gewone reinigingsmiddelen. Alleen natuurlijke ingrediënten zijn niet genoeg. We willen meer! We willen een nieuwe aanpak, nieuwe ideeën en meer waarden zonder concessies te doen aan efficiëntie, kwaliteit en natuurlijkheid.

Daarom hebben we alleen de beste natuurlijke grondstoffen van superieure kwaliteit geselecteerd, samen met de grootste basis van allemaal en een van de mooiste wezens van de natuur - PROBIOTICA.

Probiotica, ook wel goede bacteriën genoemd, zijn levende micro-organismen die van nature in het menselijk lichaam en de omgeving om ons heen leven. Onderzoek heeft aangetoond dat probiotica gunstig zijn voor de menselijke gezondheid, het lichaam beschermen tegen slechte bacteriën in de darm, het immuunsysteem stimuleren en helpen om sneller te genezen.

Probiotica zetten hun werk voort op gereinigde oppervlakken lang na het reinigen, beschermen tegen de verspreiding van schadelijke bacteriën, neutraliseren slechte geuren en verlengen de tijd tussen reinigingen.

Met PROBIOTIC van KNOL producten voor thuiszorg

Veiligere vormen van schoonmaken

Zijn er veiligere reinigingsopties beschikbaar?

Absoluut! Alleen omdat een groot bedrijf beweert dat ze het beste schoonmaakmiddel op de markt hebben, wil nog niet zeggen dat het veilig is. Veel bedrijven gebruiken “greenwashing”